Life rescue

TRAININGEN

Een echt teambuilder beleven? Reserveer dan een Life Rescue training op zee!

Op het terrein van de KNRM, gaat u met uw team een eigen redding uitvoeren. Er is een kanoërvermist op zee en u moet deze watersporter weer veilig aan boord brengen. U krijgt de tijd om zich met elkaar te verbinden en om u te verdiepen in de wereld van de KNRM. Tijdens de redding draagt u een thermisch en waterdicht survivalpak met een groot drijfvermogen. De Marine, politiediensten, offshore bedrijven en de KNRM gebruiken deze pakken ook.

De briefing voor deze operatie begint met een interessante presentatie over de KNRM, de reddingsdiensten zoals de kustwacht en de gevaren op zee waarbij onderkoeling een belangrijk aspect is. Dan dragen we het stokje over aan u. In een onbekende omgeving moet een uitdagende taak worden volbracht. Hoe gaat men om met grenzen van de ander? Wat zijn de kwaliteiten in uw team? Hoe overziet uw team het speelveld met alle mogelijkheiden? Verzuipt u in details of houdt u het overzicht? Verstoren aannames de reddingsactie of loopt deze soepel?

De redding wordt uitgebreid geëvalueerd, waarin er
ruimte is om inhoudelijk en procesmatig op de actie in te gaan.

De Life Rescue is een interessante training en een kans om de KNRM eens van dichtbij mee te maken. Er mag gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en materialen van de KNRM, mits die niet nodig zijn voor noodgevallen.

Pro Rib Events verzorgt het gehele jaar door professionele evenementen aan de kust van IJmuiden, Wijk aan Zee en Texel.
Veiligheid staat bij Pro Rib Events voorop. Zo zijn alle boten voorzien van de nodige veiligheids-materialen en communicatie-middelen. Het dragen van een reddingsvest is bij ons verplicht.
verzekering
Lid van de branchorganisatie Sport Institute Europe garandeert betrouwbaarheid en veiligheid.