RIB varen

RIB varen de combinatie tussen snelheid, water en avontuur dat moet je ervaren!

ProRibEvents heeft diverse professionele Rigid Inflatable Boaten ter beschikking. Tijdens het RIB varen beleef je uiteenlopende omstandigheden op zee door wind, getij en golfhoogte! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na aankomst op locatie krijgt u van één van onze gediplomeerde schippers met jaren ervaring in het water voor de offshore, reddings- en SAR diensten een korte introductie over het RIB varen.

Tijdens het RIB varen wordt u voorzien van een zeilpak/life suit waar nodig en is een reddingsvest verplicht. Een zeilpak/life suit zal u beschermen tegen alle weersomstandigheden als wind, regen en kou.P1030410

Nadat een ieder plaats heeft genomen op de RIB zal de schipper rustig uitvaren naar open zee. Aangekomen op open zee zal de schipper de gaskraan open gooien en bevindt u zich in de meters hoge golven, het water lijkt van alle kanten op je af te komen, dus zet je schrap want tijdens het RIB varen vliegen we met hoge snelheid over (en soms door) de golven!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zijn er geen of nauwelijks golven? Dan kan de gaskraan pas echt open en ervaar je de absolute snelheid van het RIB varen. De Rigid Inflatable Boaten hebben een kracht van 370 pk waardoor er snelheden kunnen worden bereikt van wel 90 km per uur!

Geniet van het buiten zijn op open zee, voel de frisse zeelucht je tegemoet komen en laat je even lekker uitwaaien! Succes gegarandeerd!

RIB varen prijsindicatie

RIB varen is al mogelijk vanaf € 35,- per persoon!

* Bovenstaand tarief is inclusief zeilpak/life suit, redvest, benzine en opvarende verzekering.

* Voor individuele inschrijvingen RIB varen check onze pagina RIB varen individueel.