VRIJGEZELLENFEEST

RIB varen

Boek nu een onvergetelijk vrijgezellenfeest RIB varen bij ProRibEvents!

Met een vrijgezellenfeest RIB varen staat de vrijgezel bij ons centraal. RIB varen is een unieke, uitdagende en spectaculaire activiteit op open zee en echt iets wat je moet hebben meegemaakt met vrienden/vriendinnen.

Ga nu de uitdaging aan en trotseer samen met vrienden/vriendinnen de golven van de ruige Noordzee!

ProRibEvents biedt speciaal voor een vrijgezellenfeest RIB varen het programma
Mayday Mayday ik ga TROUWEN!

Voordat de vrijgezel officieel in het huwelijksbootje stapt laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobbert de vrijgezel onder toezicht van vrienden/vriendinnen over de golven waarbij de rest van de groep de vrijgezel opdrachten laat uitvoeren waardoor hij of zij het weer verdient aanboord te komen. Houdt de fotocamera gereed want fun, hilariteit en spectaculariteit gegarandeerd!

Een compleet dagvullend vrijgezellenfeest organiseren?

Combineer nu het RIB varen met tal van andere spectaculaire activiteiten en aansluitende horecadiensten tot een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

ProRibEvents organiseert het gehele jaar door onvergetelijke vrijgezellenfeesten met RIB varen en tal van andere spectaculaire activiteiten.

Enkele voorbeelden hiervan zijn het populaire blokarten, outdoor lasergamen en powerkiten.

Na heerlijk actief te zijn geweest is het tijd om even lekker tot rustte komen onder het genot van een drankje en een hapje bij één van onze horecapartners.

Pro Rib Events verzorgt het gehele jaar door professionele evenementen aan de kust van IJmuiden, Wijk aan Zee en Texel.
Veiligheid staat bij Pro Rib Events voorop. Zo zijn alle boten voorzien van de nodige veiligheids-materialen en communicatie-middelen. Het dragen van een reddingsvest is bij ons verplicht.
verzekering
Lid van de brancheorganisatie Sport Institute Europe garandeert betrouwbaarheid en veiligheid.